Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Καθαρίστε αποτελεσματικά τα υπολείμματα του κατοικίδιου σας από το σπίτι!


By on 2:07 μ.μ.

Όσοι συμβιώνετε με τους μικρούς σας φίλους ξέρετε πολύ καλά οτι το να διατηρήσετε το σπίτι καθαρό είναι μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Όσο ευκολο και αν είναι το κατοικίδιο σας στον χειρισμό η καθημερινή ρουτίνα τόσο του σπιτιού αλλά και του κατοικίδιου χρειάζεται για να εξασφαλίσει τις βασικούς κανόνες υγιεινής στις συνθήκες διαβίωσης.

Το σπίτι σας είναι τόσο καθαρό όσο και το κατοικίδιο σας
Αν και υπάρχουν διαφορές μεταξύ των τριχωτών ή φτερωτών συντρόφων μας, οι μικροί μας φίλοι αποτελούν πρόσθετη πηγή σκόνης, τριχών, φτερών ή τριχώματος, γεγονός που ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία των παιδιών και των ατόμων με αλλεργίες. Καταλαβένετε λοιπόν, οτι είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείτε καθαρούς τους μικρούς σας φίλους χωρίς ψύλλους ή άλλα παράσιτα, ενώ τα κλουβιά τους ή τα αντικείμενα τους θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά προκειμένου να αποφύγετε την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηριδίων.



Ποιές είναι οι συνήθεις που θα πρέπει να αποκτήσετε
Ότι και να κάνετε, ένα σπίτι με κατοικίδιο θα έχει πάντα λίγη περισσότερη βρωμιά από ένα σπίτι χωρίς. Αν και το να διατηρήσετε το σπίτι σας κλινικά καθαρό είναι αδύνατο, μπορείτε να υιοθετήσετε τις παρακάτω συνήθειες ώστε να καταφέρετε να αποκτήσετε μια επιθυμητή ισορροπία:
1) Σε περίπτωση ατυχήματος επέμβετε άμεσα στον λεκέ και απομακρύνετε τον χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά που εξουδετερώνουν τις οσμές.
2) Χρησιμοποιήστε καλύμματα σε καναπέδες, καρέκλες και άλλα επιπλα που αγαπούν τα κατοικίδια σας να κάθονται, ώστε να μπορείτε να τα αφαιρείτε και να ταπλένετε σε τακτά διαστήματα.
3) Πλένετε σε τακτά διαστήματα τα κλουβιά πουλιών, κουνελιών ή άλλων μικρών κατοικίδιω, καθώς και τα κρεβατάκια των τετράποδων φίλων σας προκειμένου να αποφύγετε τηνανάπτυξη μικροβίων και βακτηριδίων.


Ένα μικρό tip: λεκέδες από ούρα γάτας που δεν έχετε εντοπίσει, ανιχνεύονται εύκολα αν χρησιμοποιήσετε υπεριώδες φως!




Τι είναι το G-Points

Faizan is a 17 year old young guy who is blessed with the art of Blogging,He love to Blog day in and day out,He is a Website Designer and a Certified Graphics Designer.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου