4 φλιτζάνια άπαχο γάλα
½ φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 κουτ. σούπας κορν – φλάουρ
Ξύσμα απο λεμόνι
Βανίλια , κανέλλα
Προετοιμασία
Βράζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά
Προσθέτουμε το ρύζι, το οποίο έχουμε βράσει πριν και συνεχίζουμε ανακατεύοντας για 10 - 15 λεπτά
Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο γάλα , το προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε αργά, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού.
Τέλος , βάζουμε την ζάχαρη και την βανίλια και αφήνουμε να πάρει 1 – 2 βράσεις
Βγάζουμε το ρυζόγαλο από την φωτιά και το μοιράζουμε σε 4 μπολ στα οποία ρίχνουμε μπόλικη κανέλλα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου